Aangesloten bedrijven

Alliance BV

Alliance is een toonaangevende leverancier voor de akkerbouw, veehouderij, fruitteelt en sierteelt. Het bedrijf levert naast advies ook gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, folies en benodigdheden. Vanuit de vestiging in Nieuwkuijk belevert Alliance klanten in een gebied dat zich uitstrekt van Gelderland, Zuid-Holland, geheel Brabant en Limburg tot aan de Noordoostpolder.

www.alliancegroep.com

Benfried BV

Bijna 70  jaar is Benfried toeleverancier voor de tuinbouw. Het bedrijf richt zich met producten op zowel glastuinbouw, hoveniersbedrijven en particulieren. Benfried heeft met WBS een eigen bio lijn en met Multigrow een eigen steenwolmerk.  Vestigingen heeft het bedrijf in Den Hoorn, Berkel & Rodenrijs, Klazienaveen en Moerkapelle.

www.benfried.nl

GMN BV

Een naam ontstaan uit de bedrijven van Gent van der Meer en Agrarisch Centrum Nuyens. Samenvoeging betekent betere afstemming, meer kennis, meer mogelijkheden voor innovatie, delen van expertise, betere kwaliteit op het gebied van informatievoorziening en een goede prijs/prestatie verhouding. Daarnaast hebben we met de toetreding tot de Holland Fyto-groep de mogelijkheden benut om meer kennis op het gebied van de akkerbouw, fruit en glastuinbouw binnen te halen. Met deze groep hebben we gezamenlijk een onderscheidend marktaandeel waarbij we de mogelijkheden van diensten en producten van onze toeleveranciers in gewasbescherming zo goed mogelijk kunnen benutten. Samen met het proefbedrijf Innoventis geeft dit een goede mix aan elementen om de markt op een hoog kwaliteitsniveau met veel kennis te bedienen. GMN BV bedient de markt van uit de vestigingen Voorhout, Limmen, Breezand, Julianadorp, Horst en Bovenkarspel.

www.gmnbv.nl

Mertens BV

Mertens BV is dé toeleverancier voor agro, tuin en groen. Met een compleet assortiment, een deskundig advies en een snelle levering staat het bedrijf aan de basis van de groei van haar klanten. Met ruim 100 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen (Horst – hoofdkantoor, IJsselmuiden, Naaldwijk en Someren) biedt Mertens BV al meer dan 60 jaar “Groeikracht voor ondernemers”. 

www.mertens-groep.nl

Profytodsd Gewasbescherming

Profytodsd is in 2011 ontstaan vanuit een fusie tussen Profyto en DSD, twee organisaties met een jarenlange ervaring op het gebied van gewasbescherming. Profytodsd is gespecialiseerd in advies en levering van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaizaden aan akkerbouwers en bloembollentelers. Daarnaast zijn er experts op het terrein van loonwerk en Mafex apparatuur actief. Het bedrijf heeft vestigingen in Emmeloord, Creil, Swifterbant (Flevoland), Dokkum (Friesland) en Uithuizermeeden (Groningen).

www.profytodsd.nl

Telermaat BV

Telermaat is een jong fusiebedrijf van Benfried Agro bv, Fase Boskoop bv en van Nederkassel bv. Telermaat richt zich vooral op boomkwekerij en aardbeienteelt. Telermaat is een bedrijf met een uitgebreide brede voorraad en een krachtige logistiek. Door de aanwezigheid van meer dan 10 boomkwekerij- en 2 aardbeispecialisten rekenen we onszelf tot een van de grootste kennisorganisaties op ons vakgebied.

www.telermaat.nl

Willems Balgoy Gewasbescherming CV

Gewasbeschermingsmiddelen, maar ook zaaizaden, folie en meststoffen vormen de kernactiviteiten van Willems Balgoy, gevestigd in het Gelderse Balgoy. Een hoge graad aan service en een goed advies heeft het bedrijf hoog in het vaandel staan.

www.willemsbalgoy.nl

Vlamings BV

Handelsonderneming Vlamings BV is een agrarisch toeleverancier sinds 1978. Vlamings adviseert en belevert telers in vrijwel alle sectoren zoals akkerbouw, ruwvoerteelt, vollegrondsgroenten, groot- en kleinfruit, aardbeien, boomkwekerij en de groensector. Daarnaast is Vlamings een belangrijke toeleverancier aan biologische telers. Vlamings levert een totaalpakket bestaande uit 4 productgroepen: “gewasbescherming”, “meststoffen”, “zaai- & pootgoed” en “teelt- & bedrijfsartikelen”. Klanten worden met eigen transport beleverd vanuit vestigingen in Steenbergen en De Mortel.

www.vlamings.nl

Kwaliteit beweegt ons!

© Holland Fyto U.A. Postbus 1077, 8300 BB Emmeloord, Tel +31 (0)527 63 15 00